Νάντια Υφαντή DDS, MSc,
 
Παιδοδοντίατρος

 

Η Υφαντή Κωνσταντίνα ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές σπουδές της στην Οδοντιατρική το 2002, έλαβε το μεταπτυχιακό τίτλο ειδίκευσης στη Βιολογία Στόματος (MSc) του τμήματος Βασικών Ιατροβιολογικών Επιστημών της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών το 2009 και στη συνέχεια ειδικεύθηκε στην Παιδοδοντιατρική στο τμήμα της Παιδοδοντιατρικής του Παν/μίου Αθηνών, απ΄όπου το 2013 έλαβε τον τίτλο της κλινικής ειδίκευσης.

Έχει στο ενεργητικό της δημοσιεύσεις και πλήθος ανακοινώσεων σε έγκριτα Διεθνή και Ελληνικά περιοδικά και συνέδρια.

Έχει συμμετάσχει σε εθελοντικά προγράμματα αγωγής υγείας σε δημοτικά σχολεία της Αττικής (Πρόγραμμα ‘’Γερά δόντια, Χαρούμενα Παιδιά’’-2013, υπο την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Παιδείας και της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας), στους Παγκόσμιους θερινούς αγώνες Special Olympics στο πρόγραμμα ‘’special smiles’’ (2011) καθώς και στους Παραολυμπιακούς αγώνες της Ελλάδος (2004).

Είναι επιστημονικός συνεργάτης στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών, στο τμήμα της Παιδοδοντιατρικής, μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Παιδοδοντιατρικής (IAPD), της Ελληνικής (ΕΠΕ) & Ευρωπαϊκής (EAPD) Παιδοδοντιατρικής Εταιρείας, καθώς επίσης και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής (ΟΣΑ).          

Σήμερα λειτουργεί ιδιωτικό ιατρείο στον Άγ. Δημήτριο, εξειδικευμένο σε παιδιά όλων των ηλικιών και άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑμΕΑ).

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Μπουμπουλίνας 17 (πλησίον μετρό Δάφνης)

Αγιος Δημήτριος, 17343

Τηλ: 210 9705255

Κινητό: 6945615170

Email: nantiaif@yahoo.com

www.paidodontiatros-ifanti.gr